Veilig betalen bij De Pantyclub

Betalen bij De Pantyclub is helemaal veilig. Wij maken gebruik van een SSL-verbinding (Secure Sockets Layer verbinding), waardoor je informatie versleuteld wordt verzonden en je gegevens niet onderschept kunnen worden. Hierdoor kunnen anderen jouw informatie niet inzien.

Wanneer je een abonnement bij De Pantyclub afsluit, kies je ervoor om maandelijks onze producten in de bus te ontvangen. Met het afsluiten van het abonnement geef je ons toestemming om middels automatische incasso periodiek geld van je rekening af te schrijven. Iedere periodieke betaling vindt plaats voorafgaand aan elke volgende serviceperiode, in de laatste week van de maand.

Samen met jouw bank zorgen wij voor een veilige betaling. Dit kan bij De Pantyclub via de volgende betaalmethodes:

Ideal

Gaat jouw keuze uit naar betalen via iDeal dan kan dit via de vertrouwelijke en beveiligde pagina van je eigen bank. Je kunt met iDeal betalen via ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Bunq, Triodos Bank of Van Lanschot. Betalen met iDeal is kosteloos.

Apple pay & creditcard

Met Apple Pay kun je aankopen doen met één simpel gebaar of een blik op je device. Met de knop om te betalen met Apple Pay kun je nu nog sneller en veiliger betalen dan met je betaalpas. Apple Pay werkt met betaalpassen en creditcards van alle Nederlandse nationale banken.

 

Als payment processor voor beide betaalwijzen hebben wij gekozen voor Mollie. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Meer informatie hierover vind je in het Pantyclub Privacybeleid.