Onze missie

Het dagelijkse leven is al druk genoeg: een veeleisende baan, levendig gezin, drukte op de weg en een overvolle agenda… wij weten als geen ander hoe dit voelt. Het lijkt alsof het leven altijd in de hoogste versnelling staat. En steeds als je denkt dat je rustiger vaarwater bereikt hebt, dan dient de volgende superwoman challenge zich aan. 

Hoe houdt je alle ballen in de lucht én blijf je tegelijkertijd genieten van je leven? Simpel: besteed meer uit! 

De Pantyclub is er voor alle hardwerkende supervrouwen van Nederland. We maken jouw leven graag een beetje simpeler. 

De Pantyclub is er voor alle hardwerkende supervrouwen van Nederland. We maken jouw leven graag een beetje simpeler. Vanaf nu geen gestress meer om nog een panty te scoren vlak voor die éne belangrijke presentatie. Geen zoektocht in je kledingkast naar die ene panty zonder ladder…  Geen beeldige outfits die geruïneerd worden door onflateuze panty’s.  Een Pantyclub Membership betekent: zonder gedoe, altijd een nieuwe premium kwaliteit panty bij je in de bus.

Waarom we dit voor je doen?

Helping powerwomen accelerate

De Pantyclub missie

missie De Pantyclub pantyabonnementen/ panty's maandelijks per post

 

Wij vinden dat de wereld zit te springen om topvrouwen. En helpen je dus graag om er altijd ‘cool & collected’ uit te zien, zodat jij de wereld kunt veroveren.

Vrouwen worden in het bedrijfsleven nog steeds meer beoordeeld op hun uiterlijk dan mannen. Niet helemaal eerlijk, maar helaas de waarheid. Door jezelf opvallend en professioneel te kleden, vergroot je je kansen op succes. Wij vinden dat de wereld zit te springen om topvrouwen. En helpen je dus graag om er altijd ‘cool & collected’ uit te zien, zodat jij de wereld kunt veroveren.

Vanaf nu beschikbaar: onze pantyabonnementen Beginner, Pro & Superwoman

Liefs, De Pantyclub