We hate to see you go!

Je abonnement is ten aller tijde per direct opzegbaar. Je doet dit door in te loggen op je account via depantyclub.nl/my-account en te kiezen voor ‘abonnement opzeggen’. Indien je voor de volgende maand wilt opzeggen, dient dit uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de volgende periodieke betaling te geschieden. Op deze wijze wordt je opzegging tijdig verwerkt.

Het is ook mogelijk je abonnement te pauzeren of te wijzigen tijdens de zomermaanden. Zie hieronder voor de mogelijkheden.

Wil je toch je abonnement opzeggen? Vertel ons alsjeblieft voor je verdergaat wat je hebt gemist via WHATSAPP: 055 208 00 21.
Dat geeft ons de kans om onze service te verbeteren!

Let’s take a break

Je kunt er binnen je account ook voor kiezen om je abonnement tijdelijk stop te zetten, door te klikken op ‘abonnement pauzeren’. Tevens kun je er hiervoor kiezen om hem op later moment automatisch te reactiveren, door zelf de datum in te geven waarop je abonnement weer moet herstarten.

Overigens is het niet nodig om je abonnement te pauzeren als het zomer wordt. We zullen je tijdig (in april) vragen of je liever dunnere (8 deniers) zomerpanty’s wilt ontvangen, als je hieraan de voorkeur geeft.